Nepodržani preglednik

Internet Explorer više nije podržan na našem webshopu. Vaše korisničko iskustvo će biti degradirano. Otvorite webshop u modernom pregledniku (Chrome, Firefox, Safari) za najbolje iskustvo.

O nama

Zaštitne folije d.o.o. jedno je od najvećih poduzeća u Europi i regiji, a bavi se prodajom i montažom zaštitnih folija za staklene površine. Svojim višegodišnjim iskustvom, kao i konstantnim praćenjem novih trendova i zahtjeva tržišta, garantiramo stručna i kvalitetna rješenja vezana uz probleme prekomjernog zagrijavanja prostorija, neugodnog blještavila te propadanja i oštećenja materijala uslijed izloženosti sunčevim zrakama. Zaštitnim se folijama povećava sigurnost, zaustavljaju pokušaji provale te sprječava rasipanje stakla u slučaju loma.

Popularnost folija neprekidno raste još od njihovog uvođenja u arhitekturu 70-tih godina prošlog stoljeća i sve je više onih koji promoviraju korištenje zaštitih folija kao svestrano rješenje za gotovo sve probleme povezane s ostakljenjem. Individualnim pristupom klijentima donosimo dugoročna i ekonomična rješenja za privatne objekte, poslovne prostorije, muzeje, dječje vrtiće, liječničke ordinacije, laboratorije, javne zgrade i uredske komplekse.


Upotrebom zaštitnih folija postići ćete višestruku zaštitu od:
  • visokih temperatura
  • UV zračenja
  • blještanja
  • neželjenih pogleda
  • krhotina
  • provala
  • visokih računa za grijanje i hlađenje

Naš stručan tim uvijek Vam je na raspolaganju za pronalaženje idealnog rješenja Vašeg problema i u najkraćem roku ponuditi će kompletno rješenje.

Informacije o tvrtki

Zaštitne Folije d.o.o.
MAIL: info@zastitne-folije.hr
OIB: 21309994444
MBS: 080767907 - broj sudskog registra
EUID: HRSR.080767907
IBAN: HR64 340 0091 1104 81655
PDV identifikacijski broj: HR21309994444

Kontakt

Tvrtka Zaštitne Folije d.o.o. jedna je od najvećih tvtrki koja se bavi prodajom zaštitnih folija. Svojim višegodišnjim iskustvom i sudjelovanjem na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima, garantiramo stručno i kvalitetno rješenje za sve Vaše zahtjeve i pitanja.